Danska smörrebröd på Långfredagen. Fyra små rätter före huvudrätten. Äter man för mycket kan man ta en kort paus och titta på handboll. Heja Sverige!
Smörrebröd med Leverpastej
Ingredienser:
- Grov kavring
- Blad av isbergsallad
- Grovmald leverpastej
- Små j-la gurkor
Smörrebröd med Lax
Ingredienser:
- Skivat lantbröd. Rostat
- Blad av isbersallad
- Rökt lax
- Färskost med dill. (fryst från ICA)
- Liten j-la körsbärstomat
Smörrebröd med Rostbiff
Ingredienser:
- Grov kavring
- Blad av isbergssallad
- Rostbiff, färdig, skivad
- Majonnäs med (mycket) pepparrot på tub
- Rostad lök
- Liten j-la körsbärstomat
Smörrebröd med Räkor och Ägg
Ingredienser:
- Skivat lantbröd. Rostat
- Blad av isbergsallad
- Äggskivor
- Mosad avokado med majonnäs
- Räkor